«Φάρμακό σας ας γίνει η τροφή σας και η τροφή σας ας γίνει φάρμακό σας»
ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ (460 π.Χ-360 π.Χ.)

Η μακροζωία που παρατηρήθηκε στην Κρήτη (φαινόμενο της Κρήτης), αλλά και γενικότερα στους λαούς της Μεσογείου, έκανε τους επιστήμονες όλου του κόσμου να στρέψουν το ενδιαφέρον τους πάνω στη μεσογειακή διατροφή. Και μπορεί οι διατροφικές συνήθειες του ανθρώπου να αλλάζουν με το πέρασμα των χρόνων, αλλά είναι κάποιες σταθερές διατροφικές αξίες που συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά στην υγεία και να προσφέρουν μακροζωία.

Η Εταιρεία ELLDORON LTD, βρίσκεται δίπλα σας για να σας προσφέρει απλόχερα τα πιο αγνά και ποιοτικά προϊόντα που παράγει η Ελλάδα σήμερα (γεωργικά και τυροκομικά προϊόντα, ελαιόλαδο, ξηρούς καρπούς κ.α). Συλλέγουμε με υπευθυνότητα και σεβασμό τον «ανθό» της μεσογειακής διατροφής και μέσω των συνεργατών μας – μικρές φάρμες, αγροκτήματα και ελαιώνες – φροντίζουμε να φτάσει στο τραπέζι σας ότι πιο νόστιμο και θρεπτικό.

Για όλα τα μυστικά της μακροζωίας και για μια ισορροπημένη διατροφή, εμπιστευτείτε την εταιρεία ELLDORON LTD και προϊόντα βγαλμένα από τη γη του πιο ευλογημένου τόπου, που μας ακολουθούν από την αρχαιότητα μέχρι και σήμερα.

Σας προσκαλούμε σε ένα ταξίδι γεύσης και ευωδίας που θα σας καθηλώσει.
Οι συνεργάτες μας – διαλεκτοί ένας προς ένας – φροντίζουν τα προϊόντα τους και εμείς με τη σειρά μας φροντίζουμε εσάς.

Welcome aboard!